CEA MAI MARE PROVOCARE A TA



Milioane de oameni se trezesc regăsindu-și încă o dată adevărata putere în vreme ce cei care conduc destinele acestei planete încearcă să vă blocheze spiritul, menținîndu-vă în frică și blocând întreaga planetă, transformând această lume într-o închisoare.

Trebuie să facem această lume o lume mai bună, o lumea dreaptă. Nu poți să dormi liniștit în timp ce ei îți iau libertățile…luându-ți totul. Atât de multe se întâmplă pe planetă. Este incredibil și noi toți ne confruntăm cu această mare provocare a acestei lumi care se află în schimbare rapidă  în jurul nostru și ce se află în joc, sunt libertățile noastre.

Trebuie să ne păstrăm libertățile noastre, trebuie, să ne protejăm libertățile, trebuie să ne protejăm libertatea noastră de exprimare.

Oameni își anulează visele! Cea mai mare provocare de până acum este să continui să îți urmezi visele tale și să spui că acestă pandemie nu îmi va anula visele și viziunile mele.

Nu, îmi voi îndeplini visul pentru care am venit aici pe acest Pământ  și nimeni, dar nimeni nu mă va opri. Oamenii trebuie să se trezească și să-și amintească cine sunt cu adevărat!

Ne confruntăm cu cea mai mare provocare în fiecare zi. De ce am ai venit aici…pe acest Pământ? De ce ai venit aici? Ai venit aici ca să fii blocat și să porți o mască de față 24 ore 7 zile pe săptămână? Am venit aici pentru a fi liberi și cei mai mari provocarea este să ne menținem libertățile, să luptăm pentru libertatea noastră de exprimare în această nouă lume a cenzurii.

În China fiecare cetățean are un scor de credit social cu alte cuvinte, ei spun oamenilor că dacă sunteți un cetățean rău veți pierde puncte și scorul dvs. de credit social va scădea și prin urmare, nu veți avea dreptul la anumite privilegii și anumite drepturi și libertăți ale tale în societate, vă vor fi luate. Același lucru începe să se întâmple și în vest. În curând inteligența artificială va conduce întreaga viață umană.

Ființele umane vor fi înlocuite de inteligența artificială. Cei care conduc destinele omenirii doresc o lume fără atingere, fără sentiment, vor o lume fără zâmbește, fără sens și trebuie să ne luptăm pentru a ne conserva umanitatea. Puterea noastră se află în umanitatea noastră.  A fi om înseamnă a fi uman ceea ce înseamnă a avea compasiune pentru toate formele de viață de pe planetă.

Am fost înșelați în asta matrice, întreaga noastră viață a fost o minciună și slavă Domnului milioane de oameni se trezesc pentru a-și da seama că sunt ființe spirituale având o experiență umană, sunt ființe multidimensionale care au o experiență fizică.

Ne-am născut liberi și planeta Pământ este un paradis frumos. Noi am creat o junglă de beton  într-un paradis frumos sunt clădiri peste tot, oameni construiesc peste tot creând zgomot. Ființele umane forează…mașini grele transformă această planetă într-o închisoare și cea mai mare provocare pe care o avem este că omenirea se apropie de o altă distrugere în masă. Noi ucidem miliarde de animale în fiecare an, distrugem pădurile.

Cea mai mare provocare a noastră de până acum este să învățăm cum să trăim în armonie cu natura și să învățăm cum cum să te iubești pe tine însuți. Acum se întâmplă o scindare pe planetă și acesta este cea mai mare provocare pe care o vor avea mulți. Oameni se află între aceste două dimensiuni spirituale: 3d și 5d. Persoanele care trec în a cincea dimensiune percep puternic dragostea, armonia, pacea, echilibrul, adevărul, dreptatea, dar mulți oamenii sunt blocați în mentalitatea dimensiunii 3D…adică cea a fricii, a dramei, a panicii. Nu toată lumea va reuși  chiar și unii dintre propriii tăi prieteni și membri ai familiei te vor numi ciudat pentru că nu crezi în povestea oficială narată de mass-media.

Trebuie să ne eliberăm mintea pentru a putea spune de fapt: nu mi-e frică, nu mi-e teamă! Trebuie să încetăm să ne fie frică! Sunt milioane de oameni ca mine care își dau seama  a fi liberi este dreptul nostru de naștere și că am venit aici pe acest Pământ  ca și ființe suverane, așa că vreau să îți reamintesc: continuă să rămâi puternic în adevărul tău, pentru că nu ești singurul. Lasă-i să te numească ciudat sau nebun pentru că știi că spui adevărul și acesta este singurul lucru care contează.

Lucrurile devin intense pe planetă și trebuie să rămânem liberi trebuie…să spunem adevărul…aceasta este cea mai mare provocare a ta. Exprimă-te dacă nu ești mulțumit de felul în care merg lucrurile pe planetă, pentru că trebuie să știi: a fi liber este dreptul tău din naștere.

Este timpul să ieși de sub pat și să începi să vorbești, începe să spui adevărul. Te rog, fă asta, fă-o pentru copii tăi, pentru generațiile viitoare! Cea mai mare provocare de până acum umanitatea trebuie să formeze masa critică de un procent! pentru a schimba realitatea colectivă

Vocea ta contează… nu ești neputincios…ești puternic…nu ești nesemnificativ! EȘTI PUTERNIC! Permiteți-mi să vă mai dau o veste bună: cei care conduc destinele omenirii au făcut o mare greșeală și au subestimat ființele umane. Oamenii au ocazia să se trezească acum! Avem cea mai mare ocazie să ne trezim și eliberați-vă inimile și mințile de tirania care se întâmplă.

Asigură-te că faci ceea ce trebuie, asigură-te că spui adevărul, cea mai mare provocare a dvs. este să spui adevărul într-o lume plină de minciuni. Lumea a devenit atât de falsă, oamenii se tem de fapt de adevăr.

Cea mai mare provocare a dvs., este să învățați cum să nu vă anulați visele. Nu renunța la visele tale și urmează-le pentru că universul își dezvăluie secretele celor care îndrăznesc să o facă!

Urmează-ți inima! Cele mai mari provocări a ta este să-ți protejezi energia! Lasă dragostea să te ghideze astăzi și să ai o zi frumoasă! Vă iubesc pe toți și pace vă doresc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TROLLFACE in AMERICA!