SFÂRȘITUL LUMII



 Întreaga lume s-a schimbat drastic și nu pare că lumina se va instala prea curând pe acest Pământ deoarece foarte mulți oameni sunt încă hipnotizați și trăiesc sedați privind la un televizor în puținul timp rămas.

Primesc mesaje prin care mi se mulțumește pentru videoclipurile mele...cineva îmi scria: sunt atât de recunoscător că scriu acest mesaj pentru că simt că am pierdut

toată speranța. Cei care au manipulat omenirea de mii de ani se pare că își cresc puterea pe zi ce trece! În seara asta am plâns incontrolabil și simt că sunt în cel mai întunecat loc

în care am fost vreodată. Simt că nu există speranță și că lucrurile vor continua să se înrăutățească! Știu că dragostea este răspunsul!

Totul este pe cale să se schimbe! O mulțime de oameni pot simții schimbarea, mulți oameni pot simți asta colectiv. Viitorul este necunoscut, incert, mulți oameni sunt plini de anxietate, depresii. De asemenea se pare BIG BROTHER ne urmărește pe toți.

De asemenea, foarte mulți știm ca fiecare imperiu se prăbușește! De asemenea, simțim că sistemul se prăbușește, deoarece ne apropiem de sfârșitul timpurilor! 

Ți-am spus că tocmai am avut marea conjuncție din 21 Decembrie și acest lucru a fost extrem de puternic. Noi trecem în zodia Vărsătorului cu a cincea dimensiune în care domnește iubirea supremă, și chiar acum suntem într-un război spiritual pe planetă.

Maiașii vorbeau despre sfârșitul lumii, vorbeau despre această versiune actuală a finalității realității...și asta se întâmplăacum!

 Nu e nimic de care să-ți fie frică,concentrați-vă asupra lumii în care doriți să trăiți, pentru că așa aduceți în existență acea lume pe care v-o doriți.

Ce se întâmplă acum nu este nimic mai mult decât un nou început deghizat. Cu siguranță se simte ca și cum Big Brother ne urmărește permanent,cu siguranță se simte că ne îndreptăm către un stat de supraveghere și control, cu siguranță se simte atât de mult că ființele umane s-au schimbat, cu siguranță se simte că oamenii au devenit mai deconectați de cine sunt ei sunt cu adevărat....și de aceea ne confruntăm cu cea mai mare provocare a noastră de până acum și asta înseamnă să ne păstrăm libertățile noastre înainte să le pierdem definitiv.

Dacă nu lupți pentru ceea ce vrei tu,vei avea timp să plângi pentru ceea ce ai pierdut deja!  

Mulți oameni nu își dau seama că este timpul să se trezească. Este timpul să deschizi ochii! Este timpul să deschizi ochii către adevăr!

Elon Musk ți-a spus deja că ești un cyborg și vedem încet cum oamenii devin desensibilizați. Mulți oameni deja au acceptat o realitate care le este transferată de către cei care conduc destinele omenirii. 

Este timpul să vă ridicați! Este timpul să spuneți adevărul, chiar dacă vocea voastră nu este așa puternică! 

Vestea bună multe este că mulți oameni, de fapt, milioane de oameni încep a se trezi,încep să deschidă ochii către adevăr. Amintește-ți cine ești cu adevărat: ești o ființă spirituală având experiență umană. Amintintește-ți că este o singură viață de trăit! NU le permite să-ți fure fericirea. NU le permiteți să vă fure bucuria! Asigurați-vă că în fiecare zi puteți spune:aleg să respir aer curat și să nu trăiesc în frică pentru că asta este puterea ta! Nu permite nimănui să ți-o ia!

Toate minciunile au o dată de expirare și într-o zi vă veți trezi! Te vei împiedica de adevăr și asta se întâmplă chiar acum pe planetă! 

Această lume este o lume a iluziei.Singura lume reală este lumea din interiorul tău!Vreau să văd fețele oamenilor. Peste 93% din comunicare este non-verbală!Suntem ființe sociale și trebuie să ne vedem fețele și vreau să văd zâmbete și mulți oameni aleg să zâmbească chiar acum și nu permiteți fricii să vă consume liniștea.

Vreau să încep să fiu în armonie cu mama natură și cum v-am mai spus:lumea s-a încheiat pe 21 decembrie! Despre acest fapt vorbeau mayașii!Lasă-mă să-ți spun asta încă o dată: ceea ce pare a fi sfârșitul este doar un nou început deghizat!Această lume trebuie să se sfârșească înainte ca lumea nouă să poată începe și asta este ce se întâmplă chiar în fața ochilor tăi!

O mulțime de oameni vorbesc despre cartea 1984 scrisă de George Orwell. În carte este menționat că într-un timp al înșelăciunii a spune adevărul va fi cel mai revoluționar act pe care îl poți efectua. Totul va fi inversat: războiul reprezintă pacea, libertatea reprezintă sclavia iar  ignoranța este putere! Acum, vestea bună este că o mulțime de oameni încep să spună că ignoranța nu este o forță! Înțelepciunea este adevărata forță! Știind cine ești este adevărata putere! Știind că puterea ta este adevărata putere...știind că a fi liber este dreptul tău din naștere.

Nu ai venit aici să-ți petreci întreaga viațăîntr-o perpetuă stare de frică! Nu ai venit aici să-ți petreci întreaga viață speriat. 

 Asta este ceea ce contează cel mai mult pentru noi: să ne ridicăm pentru libertățile noastre! Asta contează cel mai mult, spunând de fapt că nu vrem ca inteligență artificială să ne conducă viața și destinul!  Acum trebuie să ne reamintim că puterea noastră este în umanitatea noastră!

A fi om înseamnă a fi uman ceea ce înseamnă a avea compasiune pentru toate formele de viață de pe planetă!

ACUM este ultima ta șansă de a lua poziție împotriva nedreptății și manipulării! Ți-am mai spus...că cei care conduc destinele omenirii se tem de dragoste pentru că dragostea creează o lume pe care ei nu o pot controla. Mulți oameni se trezesc acum pe planetă, aceasta este vestea bună.

Mulți oameni își dau seama acum că sunt cu mult mai mult decât li s-a spus!

Dar acum trebuie să acționăm, nu putem fi pasivi, trebuie să ne dăm seama că suntem cu toții împreună! Permiteți-mi să vă spun: o mulțime de oameni sunt neliniștiți de ceea ce se întâmplă,o mulțime de oameni sunt chiar deprimați de ceea ce se întâmplă și sunt aici să vă spun că această poveste nu s-a terminat încă!

Povestea ta nu s-a terminat... încă poți alege modul în care această poveste se desfășoară! Poți alege să fii eroul acestei povești sau poți alege să fii victima! Vestea bună este că mulți oameni peste tot în lume aleg să fie eroii acestei povești! 

În cele din urmă dragostea câștigă...în cele din urmă umanitatea câștigă! În cele din urmă mama natură câștigă și acum creăm noul pământ!Cu toții avem ocazia să facem asta pentru că este sfârșitul timpului cu alte cuvinte, este sfârșitul timpului creat de om iar iluziile se vor destrăma! Un nou început apare: în care libertatea domnește....acolo unde dragostea domnește....acolo unde oamenii află cine sunt cu adevărat!

Universul își dezvăluie secretele pentru cei care îndrăznesc să-și urmeze inimile.

Lasă dragostea sa te ghideze si sa nu te temi niciodată! Lasă iubirea sa te ghideze! Vă iubesc și vă doresc o zi plină de pace!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TROLLFACE in AMERICA!