TU Ești Un Talent

Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:



„Acest videoclip este destinat tuturor excentricilor și oamenilor iraționali. Pentru oricine nu vrea să trăiască doar o viață obișnuită.
Pentru a crea o viață pe care o iubești mai mult decât viața pe care o ai azi, trebuie să începi să fii puțin irațional.
George Bernard Shaw a spus: „Oamenii raționali se adaptează singuri la lume. Oamenii iraționali încearcă să adapteze lumea la ei înșiși. Prin urmare, toate progresele depind de oameni iraționali!”.
Deci, aveți 2 opțiuni acum: puteți fi unul dintre oamenii raționali ai vieții sau puteți fi cineva care este puțin irațional. Cineva care cere mai mult de la viață.

Puteți fi de clasă mondială, sau vă puteți potrivi cu lumea! Nu poți fi în ambele.

Aici trebuie să dezvolți atitudinea interioară unde nu contează dacă oamenii te cheamă nebun.


Un lucru care limitează veniturile tale, impactul tău, o viață de clasă mondială, este că îți pasă prea mult de ceea ce cred oamenii despre tine. Acest lucru însă ne-a servit acum mii de ani. Am vrut să fim incluși în mulțime, pentru că, dacă am părăsi tribul am fi murit de foame sau am fi sfâșiați de dinții tigrului. Acum suntem în epoca modernă și ne speriem, suntem îngroziți dacă părăsim mulțimea.
Dar puteți deveni un titan, sau puteți fi o persoană medie! Nu puteți fii ambele! Iar ca parte a elitelor trebuie să începeți să vă faceți cu adevărat rugăciunea, meditația, jurnalul, afirmația, declarațiile și să fiți în preajma oamenilor care într-adevăr nu le pasă prea mult de ceea ce cred oamenii despre ei.
Un lucru pe care l-am învățat, este că toată lumea are o părere. De ce să lăsați părerile altor oameni să vă îndepărteze de la o viață care poate face istorie?
TREBUIE SĂ INTRAȚI ÎN LEGĂTURA CU EMOȚIA DIN CORPUL VOSTRU CARE VĂ VA CONDUCE SĂ FACEȚI LUCRURI CARE VI SE POTRIVESC.

Este absolut esențial să mergi și să faci cel mai periculos lucru posibil, care este acela de a-ți urma inima!

Ai încredere în instinctul tău, ai încredere în intuiția ta și uită de succes. Uită de a câștiga în lume, uită de acumulare, uită de profit și de a obține și strânge cât mai multe bogății.
Aceste lucruri vor veni. Și vor veni corect, se vor simți bine, va fi lin atunci când vor veni, dacă și numai dacă sunteți pe calea cea bună. Adică pe calea ta.
Dacă nu știi care este calea ta, dacă nu știi cum este să te simți bine, dacă nu ai inspirație care te împing pe o cale, atunci trebuie să experimentezi. Mergeți cu intuițiile, mergeți cu sentimentele. Mergeți cu calea non-tradițională. Pe drumul mai puțin parcurs.
Du-te unde poți fi un pionier, fă ceva nou. Faceți ceva revoluționar. Fii lider. Trebuie să ieși din pătrățica în care te afli, trebuie să colorezi în afara liniilor, trebuie să spargi cutia în care ești prins.
Și în această libertate, puteți explora acum. Fii un om frenetic. Luați decizii excentrice.
Dar fă-le întipărite în inima ta. Tu ești un talent!
Fiecare dintre noi are un talent. Cum aveți de gând să vă exersați și să vă împărtășiți talentul?”

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TROLLFACE in AMERICA!