SUNT CONVINS CĂ VOM TRIUMFA

 


Majoritatea oamenilor trec acum prin situații dificile…și este foarte greu acum pe această planetă. Ființele umane s-au schimbat pentru totdeauna căci sunt de nerecunoscut! Nu mai poți să vezi un zâmbet deoarece toată lumea poartă o mască de față. Planeta, a devenit o închisoare pentru o mulțime de oameni…ni s-au luat libertățile dar cu toate acestea oamenii nu mai sunt dispuși să ducă o viață mediocră. Întreaga noastră viață, în mod colectiv, s-a schimbat.

Mulți oameni și-au pierdut liniștea sufletească, și-au pierdut obiectivele, și-au pierdut viziunile, chiar și-au pierdut afacerile, nu pot să-și asigure traiul familiei și atunci când acest lucru se întâmplă cu fiecare dintre noi, este tot mai greu să rămâi pozitiv. Pentru că o mulțime de oameni, în toată această pandemie globală, nu se mai iubesc pe ei înșiși…le este greu să se trezească în fiecare zi și să-și ridice frecvența…pentru că ei observă starea planetei…ei văd tot ce se întâmplă în întreaga lume…cu această pandemie. Vreau să-ți reamintesc că fiecare dintre noi, în această viață, vom fi testați. Și în viața mea au fost momente când nimic nu mergea.

Dar mi-am adunat forțele și mi-am dat seama că povestea mea încă nu s-a terminat și vreau să vă reamintesc că toți avem ocazia să ne ridicăm peste orice adversitate care apare în calea noastră. Cu toții avem ocazia să vedem provocările ca și lecții de învățat, concepute pentru a ne face mai puternici. Trebuie să realizăm că suntem uniți, dar că în această unitate, fiecare dintre noi are un răspuns diferit. Răspunsul meu la când nimic nu îmi ieșea cum îmi doream a fost acesta: voi lua cel mai rău lucru din viața mea și îl voi transforma în cel mai bun lucru! Și asta văd că se întâmplă pe tot globul, cu milioane de oamenii care se trezesc și care refuză să accepte această pseudo-narațiune, refuză să permită acestei situații să le fure fericirea și liniștea!

Alegeți să deveniți eroi ai poveștii dumneavoastră, nu alegeți să fiți victime! Cu toții avem această putere. O mulțime de oameni spun că energia pare atât de scăzută pe planetă acum, deoarece cei care conduc destinele omenirii nu vor ca tu să faci o descoperire! CĂ TU EȘTI PUTERNIC! Ei vor ca tu să fii într-o stare permanentă de frică. Dar trebuie să credem cu putere că întregul univers vrea ca fiecare să devină mai puternic, mai autentic și mai înțelept!

V-am mai spus și în alt video: concentrați-vă doar asupra lumii în care doriți să trăiți! Mass-media ne controlează în această matrice, făcând ca noi să ne concentrăm asupra lumii pe care ei vor să o creeze! Acum oamenii încep să vadă cum funcționează cu adevărat acest lucru iar viitoarea descoperire majoră se întâmplă doar pentru că oamenii încep să-și dea seama că sunt co-creatori ai propriei lor realități! Singurul mod în care omida poate supraviețui este doar dacă încetează să mai fie omidă, căci trebuie să se transforme în fluture!

Permiteți-mi să repet: singurul mod în care o omidă poate supraviețui este dacă încetează să mai fie o omidă cu mișcare lentă, aceasta fiind singura modalitate în care o omidă poate supraviețui…dacă încetează să mai fie o omidă și alege să fie un fluture…care poate zbura către cerul albastru. Deși ar putea părea greu chiar acum, există întotdeauna o cale de ieșire, există întotdeauna o ușă de ieșire!

Marea descoperire este aceasta: acordă atenție maximă lumii tale interioare mai mult decât acorzi atenție lumii exterioare. Chiar dacă eșuez de nenumărate ori, eu vreau să vă reamintesc să nu vă fie frică de eșec, nu vă fie teamă să faceți greșeli. Pentru că majoritatea oamenilor renunță la primul obstacol. Nu trebuie să renunți, trebuie să perseverezi! Trebuia să crezi suficient în tine ca să știi că într-o zi va veni și timpul tău! Și pentru asta trebuie să nu renunți!

Pacea noastră interioară este cea mai mare formă de bogăție.O mulțime de oameni se trezesc în fiecare zi și își dau seama că viața este un maraton…dar fiecare trebuie să devină arhitectul propriei sale realități! Sunt convins că vom triumfa împotriva oricărei adversități pe care o vom întâlni.Trebuie să ne protejăm libertatea de exprimare. Trebuie să facem lucrul care ne sperie cel mai mult pentru că așa știm că vom evolua la nivelul următor. Nu uitați să zâmbiți în fiecare zi, nu uitați să ieșiți în natură în fiecare zi și spuneți-vă mereu că este atât de bine să fii în viață. Vă iubesc pe toți și vă doresc o zi plină, plină de pace!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TROLLFACE in AMERICA!