PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU VREMURILE CARE SOSESC


Sunt în natură în fiecare zi și când sunt în natură îmi amintește de cum ar trebui să trăim.

Ar trebui să trăim literalmente în inima naturii mergând desculți, așa cum au făcut-o strămoșii noștri și chiar acum nu aveți de ales, deoarece cu modul în care lumea merge în această nouă ordine mondială, mulți oameni încep să-și dea seama că aceste orașe se transformă în închisori și chiar acum trebuie să ne pregătim să ne îndreptăm mai mult spre Natură.

Tot mai mulți oameni realizează că acest program fals numit Matrix se prăbușește.

Trăim într-o nouă ordine mondială în care oamenii încep acum să-și dea seama tot mai mult de pierderea libertăților.

Asta se întâmplă chiar acum, așa că în Franța, dacă vrei să mergi la cinema, în anumite baruri, va trebui să demonstrezi că ai un anumit pașaport. Acest aspect va deveni general valabil pentru toată planeta.

Oamenii vor trebui să învețe și mă refer la cei foarte curajoși, cum să-și construiască propriile case din pământ cu panouri solare cât mai departe de această societate care se prăbușește.

Trăim într-o lume atât de falsă, că adevărul a ajuns să îi sperie pe oameni și adevărul este că libertățile tale îți sunt luate.

Adevărul este că există o divizare masivă acum între oameni.

Milioane de oameni se trezesc și se unesc chiar acum.

Există o presiune foarte mare acum și acest lucru provoacă o divizare imensă și v-am spus că așa procedează cei care conduc destinele omenirii adică prin deviza: „Divide și cucerește”.

Există un război uriaș care se întâmplă chiar acum între cei care merg împreună cu programul fals numit Matrix și cei care au realizat adevărul.

Aceasta este împărțirea pe care o vedeți chiar acum între cei care știu că a fi liber este dreptul lor din naștere și cei care acceptă supuși pierderea drepturilor.

Acum mai mult ca niciodată, trebuie să ne gândim cu toții să ne pregătim să ieșim din acest Matrix fals deoarece programul se prăbușește și isteria se va declanșa iarăși. Vedem cum o mulțime de supermarketuri din toată Europa, America de Sud America de Nord sunt golite pentru că oamenii cumpără iarăși panicați.

Vom avea o viziune mult mai bună în natură, căci programul se prăbușește și sunt din ce în ce mai eliberat de acest carnaval ieftin și de minciunile care mi s-au spus.

Cum ne desprindem de ceva în care ne-am născut?

Mulți dintre noi suntem dependenți de acest Matrix fals!

Trebuie să învățăm să devenim mai puternici din punct de vedere mental și emoțional, așa că atunci când mergem în natură, putem supraviețui căci așa ne creștem astfel frecvența.

Tot mai mulți oameni sunt atât de dependenți de telefoanele lor, de computerele lor, de tabletele lor, de televizoarele lor și va trebui să învățăm cum să iubim mai mult natura și să petrecem cât mai puțin timp în comapania telefonului, calculatorului și televizorului.

Atunci când vorbim despre soluții trebuie să ne reamintim că avem nevoie de o comunitate. Acum mai mult decât oricând, comunitatea înseamnă unitate și unitatea șterge diferențele pe care le observăm în acest Matrix teribil.

Acest program fals se prăbușește.

Acesta este un moment atât de interesant, deoarece intrăm cu adevărat în a cincea dimensiune în care iubirea domnește, intrăm cu adevărat în noul pământ.

Va trebui să o luăm de la capăt. Trebuie să începem să oferim o nouă educație. Generațiile viitoare vor trebui să învețe cum să-și cultive propriile fructe și legume și să nu mai fie dependente de supermarketuri.

Ceea ce trebuie să facem este să învățăm să trăim esențialul.

Când privești în natură, specia care supraviețuiește cel mai bine este specia care lucrează împreună.

Atunci când urmărești știrile de la televizor mereu te trezești cu vești proaste, pentru că cei care conduc destinele omenirii te vor mereu într-o stare de frică. Prin frică ei te pot controla.

Cei care conduc destinele omenirii le este teamă de dragoste deoarece dragostea creează o lume pe care ei nu o pot controla.

Acum se dă o bătălie imensă pentru inimile și mințile oamenilor.

Niciodată nu o să cred ceea ce mi se spune la știrile din mass-media.

Trebuie să îți regăsești puterea, trebuie să îți revendici puterea.

Mulți oameni își pierd speranța, încrederea dar tot mai mulți încep să vadă că în spatele cortinei sunt cei care guvernează omenirea prin frică.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TROLLFACE in AMERICA!