Cum gatesti cel mai pufos cheesecake cu capsuni, fara gelatina – fin de se topeste in gura SavurosTV

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<=== Cum gatesti cel mai pufos cheesecake cu capsuni, fara gelatina – fin de se topeste in gura | SavurosTV Ingrediente: pentru blat: ouă – 6 buc zahăr – 200 g făină – 220 g praf de copt – 5g unt topit – 75 ml La cuptor 175°C pentru […]

Articolul Cum gatesti cel mai pufos cheesecake cu capsuni, fara gelatina – fin de se topeste in gura SavurosTV apare prima dată în Leo Burtisan.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CE ÎNSEAMNĂ SĂ TE IUBEȘTI?

PRIMUL TÂRG DE CRĂCIUN SUB MAGIA CAMERELOR DE FILMAT

Existența Nu S-a Îndoit Niciodată De Tine Sau De Abilitățile Tale