CUM RECUNOȘTI DACĂ CINEVA ESTE MENIT SĂ FIE ÎN VIAȚA TA


În acest video voi discuta despre cum vei recunoaște dacă cineva este destinat ție și cum îți vei da seama dacă o anumită persoană este menită să fii în viața ta.

Când două suflete care sunt menite să fie împreună atunci toate circumstanțele devin irelevante și oricât de departe ar fi acele acele două persoane, ele vor rătăci cumva dar vor rămâne permanent într-o atracție subtilă.

Când discutăm despre cum recunoști dacă cineva este cu adevărat menit să fie în viața ta, iată acest lucru se va întâmpla: vei fi atras de inima lor, de sufletul lor mult mai mult decât de trupul lor.

Ești mai atras de energia lor spirituală mult mai mult decât de aspectul lor fizic.

Mulți oameni ne țin prinși în natura noastră inferioară și ne încurajează să rămânem acolo jos dar dacă întâlnești pe cineva care te mută în natura ta superioară atunci te felicit, acea persoană este menită să fie pentru tine.

Cum recunoști dacă cineva este cu adevărat menit să fie în viața ta? Un extraordinar răspuns ar fi acesta: când tu și persoana de lângă tine împărtășiți aceași conștiință.

Conștiința înseamnă conștientizare, deci în fiecare zi trebuie să îți amintești că atunci când întâlnești pe cineva de care ești îndrăgostit trebuie să te întrebi dacă ești pe aceeași lungime de undă cu acea persoană.

Reține: aceeași lungime de undă care este extrem de esențială pentru că de multe ori întâlnești pe cineva, dar literalmente încerci să forțezi acea persoană să vadă lumea precum o vezi tu.

Când iubești, nu trebuie să forțezi pe nimeni pentru că amândoi sunteți deja aliniați, amândoi vedeți deja lumea într-un mod similar.++

Când cineva este menit să fie în viața ta apoi amândoi vă veți construi reciproc.

De multe ori oamenii sunt în relații în care sunt tratați extrem de rău și reține...aceea nu este relație, aceea este o povară.

Cum am spus mai devereme, când cineva este menit să fie cu adevărat în viața ta, apoi amândoi vă veți construi reciproc. Amândoi vă veți înălța reciproc.

Persoana care este menită să fie în viața ta este dedicată pentru tine, este sigură de tine, observă esența sufletului tău.

Persoana care este menită să fie în viața ta te va ajuta să te îmbunătățești pe toate planurile: emoțional, mental și spiritual.

Foarte multe persoane sunt blocate în relații toxice, unde se simt tot mai rău, unde se trezesc mereu certându-se, arătându-se cu degetul, învinuindu-se unul pe altul.

Persoana care este menită să fie în viața ta te va face însă să te simți însă apreciat, să te simți demn, să te simți onorat, să te simți privilegiat.

Persoana care este menită să fie în viața ta este disponibilă oricând pentru tine.

Acesta este modul în care să recunoști că cineva este destinat pentru tine: amândoi vă faceți timp unul pentru celălalt.

Mulți oameni caută dragoste, dar au uitat ADEVĂRUL esențial: că mai întâi trebuie să învețe să se iubească pe ei înșiși.

Mereu am spus și am să mai spun: „Înconjoară-te de oameni care te fac să te simți precum lumina soarelui. Înconjoară-te de oameni care niciodată nu vă spun că sunteți o povară. Înconjoară-te de oameni care depun un efort în a te căuta, care fac un efort să te vadă!”.

Persoana care este menită să fie în viața ta de multe ori va împărtăși o dietă similară cu tine, pentru că aveți aceeași conștiință.

Pentru că amândoi sunteți conștienți de sănătate.

Persoana care este menită să fie în viața ta va fi de multe ori precum o inspirație pentru tine. Doar gândindu-te la ea devii inspirat.

În societatea actuală, în acest Matrix fals, mulți oameni spun „Te iubesc!” dar ei nu te iubesc. Ei vor doar să te controleze. 

Persoana care este menită să fie în viața ta îți va oferi mereu libertatea personală. Nu va încearca niciodată să te controleze.

Persoana care este menită să fie în viața ta va fi întotdeauna deschisă către tine, fără alte secrete.

Persoana care este menită să fie în viața ta se va debarasa de ego și va fi vulnerabilă în fața ta, pentru că ea s-a mutat în spațiul inimii.

Persoana care este menită să fie în viața ta nu va judeca și te va accepta fără să încerce să te schimbe.

Căci amândoi lucrați unul în beneficiul celuilalt.

Dar va trebui mereu să ne reamintim că cea mai mare relație pe care putem avea este cu noi înșine și pe măsură ce devenim întregi în interiorul nostru, atunci în mod natural persoana destinată cu adevărat nouă va fi atrasă de noi precum un magnet.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TROLLFACE in AMERICA!