LUPTĂ PENTRU VISUL TĂU

Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:




Oamenii încă nu par să înțeleagă că atunci când vine vorba de urmărirea viselor și urmărirea obiectivelor, ei privesc de parcă acele vise și obiective sunt ca și niște amici.

De parcă s-ar întâmpla acest miracol, ca și cum ar sta undeva și ei să așteapte, stând și privind cum trece viața și nu depun eforturi pentru nimic, în cele din urmă, visul acela va veni direct la tine și va spune: IATĂ-MĂ...SUNT AICI!!! M-AM PREZENTAT ÎN FAȚA DUMNEAVOASTRĂ!!!

Și ei par să nu înțeleagă, că nu este vorba despre așa ceva în viață.

Trebuie să privești astfel, dacă vrei cu adevărat să reușești în viață: visele și obiectivele tale sunt „dușmanii” tăi! Nu vor nimic de-a face cu tine! Vor refuza să fie cucerite, cu excepția cazului în care sunteți dispus să ieșiți acolo și să depuneți munca necesară și să investiți dăruire, timp, durere, efort, sânge, transpirație, lacrimi. Astfel obții ceva!

Nu se va opri și va spune doar „Hei, iată că sunt aici!”. Succesul este aici deja pe farfuria ta! Nu așa funcționează.

Așadar, dacă continuați să stați acolo și nu depuneți nici un efort în a aplica, și să rămâneți acolo și să înjurați și vă plângeți de ce nu vi se întâmplă nimic bun...așa nu faceți nimic.

Nu investești nici o perioadă de timp în urmărirea acelui vis sau obiectiv. Atunci de ce ar trebui să vină la tine? Nu-l meriți!!!

Și la fel ca și criticii din față, care nu pot sta, se vor afla acolo și vor arăta cu degetul către fiecare persoană care își urmărește visul și scopul. Și stai acolo și vorbești de rău. Și spui constant lucruri negativ despre alții, cum ar fi: „Uită-te bine la persoana respectivă, el nu a reușit asta, asta și cealaltă, sau știi, poate că nu ar fi trebuit să fi încercat, etc., etc.... Cel puțin acel fraier a pășit în arenă și a încercat.

Este nevoie să faci acest prim pas și să spui: Iată...noi suntem gata!



Accept posibilitatea ca eu să nu reușesc! Acesta este atitudinea pe care trebuie s-o ai, acest fel de pasiune pentru a reuși în viață!

Ce te va determina să te ridici și să faci ceva pentru a-ți schimba viața? Este viața ta și ai doar una singură de trăit.

Încetează să stai pe spate și să aștepți ca visele tale să vină către tine! Nu o să fac așa deloc!

Plec cu viteză maximă înainte. Și nimic nu mă va opri. Nimic nu mă va opri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TROLLFACE in AMERICA!