CE SEPARĂ ÎNVINGĂTORII DE PERDANȚI

Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

Oamenii mari ajung să facă lucruri și atunci când nu își doresc întotdeauna. Și cred că asta separă cel care este bun de cel care este extraordinar.
Sunt zile în care nu vei vrea să lucrezi la visul tău, sigur, și toată lumea are zilele astea.
Etica muncii este variabila numărul unu. Cunoașteți „zero” oameni de pe Pământ care au avut cu adevărat succes și care nu au pus „osul la muncă”. Zero.
Dacă „mami” și „tati” le-au dat o mulțime de bani...SUPER!!! Dar oricine a câștigat vreodată, a depus multă muncă. 
Dacă ar fi ușor, toată lumea ar face-o. Întotdeauna vor fi urme și coborâșuri, dar cred că este într-adevăr cum te întorci  acasă și continui să mergi. Și nu renunți niciodată.
Ei trebuie să lucreze pentru asta, da, nu va fi ușor, dar dacă doriți suficient de mult, vei face tot ce trebuie pentru a ajunge acolo.
Este un joc pentru o singură persoană și iată jocul acela. Crezi că cineva îți datorează ceva sau nu? Dacă tu crezi că cineva îți datorează ceva, atunci devii leneș și ai dreptate, și ești  slab, și ești moale și vei pierde! Dacă tu crezi că nimeni nu îți datorează nimic, atunci începi munca.
Visele necesită sacrificii. Nu ajungi în țara celor 1%! Nu ajungi în acel loc al fericirii incredibil...nu ajungi să-ți trăiești visul! Nu ai dreptul la visul tău...Tu trebuie să „sângerezi” pentru visul tău!
Sâmbătă nu există nici un joc de fotbal, nu există cina de duminică cu familia! MUNCEȘTI!
Nu o faceți dacă nu aveți rezistența pentru a fi lovit și trântit la pământ și apoi să te ridici și să începi din nou și intimidat de oameni care vă vor spune că ceea ce faci nu este chestie ușoară...toate acestea fiind lucruri dure.
Viața nu se raportează la medalii! Nu se raportează la diplome de nimic! Nu se raportează la case, bani, mașini, faimă....la toate aceste aspecte! Viața se raportează la „cicatrici”!!! Deci, atunci când ești judecat, când totul este spus și terminat, nu vei fi judecat pentru medaliile tale, vei fi judecat pentru cicatricile tale, acele cicatrici ți-au arătat dorința de a ajunge în cealaltă parte. Cicatricile arată eșecurile tale. Ele indică disponibilitatea de a începe de la zero. Cicatricile tale arată că ai fost dispus să acționezi pentru a parcurge distanța! Pentru a vedea de ce ești capabil.
Sunt numărul unu pentru că am o dorință insațiabilă de a mă îmbunătăți, de a învăța, de a mă dezvolta...de a rămâne în fruntea jocului meu!
Nu puteți ajunge la un anumit nivel și apoi să renunțați!!! Trebuie să continuați să studiați, să studiați, să studiați!
Găsiți o rutină! Aplicați ajustările! Planificați timpul! Perfecționați-vă acțiunile! Onorați-vă activitatea și apoi „boom”...vă veți trezi într-o zi un maestru!!!

    Comentarii

    Postări populare de pe acest blog

    TROLLFACE in AMERICA!