RENUNȚAȚI LA GÂNDURILE CARE VĂ SLĂBESC PUTEREA

Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:




Există un fel de instinct pentru care trebuie să fii foarte atent la el, iar acest instinct este unul mincinos. Acesta este un sabotor, acesta este un calomniator. Acesta este instinctul care spune că ai avut destul. Acesta este instinctul care spune că ai dat cea mai bună lovitură. Poți să stai jos. Te poți opri. Poți lua un genunchi.

Acesta este instinctul care spune: e bine să te oprești. E în regulă să te stabilești. E în regulă să renunți. Poți să te odihnești acum.

Acesta este instinctul care este un mecanism de apărare. Vrea să vă scoată afară din joc. Un loc unde să alergi. Și acesta este instinctul cu care trebuie să lupți, trebuie să îl împingi înapoi, să îl zdrobești la pământ.

Nu negociați cu slăbiciunea. Tu ești la cârmă.

Nu asculta instinctul acela. Acest instinct este mincinos și vrea să te doboare.

Opriți-vă un minut și gândiți-vă. Aveți ceva de chibzuit. Dacă fac asta acum, ce va însemna mai târziu?

Trebuie să începem să facem alegeri în viața noastră, chiar dacă în prezent, alegerea ar putea să nu fie cel mai confortabil lucru pentru noi, știm însă că va produce un rezultat excelent mai târziu pe drum.

Așa că primește lovitura și disciplinează-te. Măreția te va costa ceva. O să te coste ceva timp, îți va costa ceva energie, te va costa ceva sacrificiu, te va costa niște resurse, te va costa câteva ore din viață, stabilindu-te, achitând prețul, parcurgând mile suplimentare, făcând ceea ce ceilalți oameni nu sunt dispuși să facă.

Măreția nu este ieftină. Măreția costă întotdeauna mai mult, de aceea nu există mulți oameni care ating măreția, nu sunt dispuși să plătească prețul.

Acesta este genul de atitudine de care ai nevoie, asta este atitudinea unui câștigător.

Comentarii

  1. Trebuie să începem să facem alegeri în viața noastră, chiar dacă în prezent, alegerea ar putea să nu fie cel mai confortabil lucru pentru noi, știm însă că va produce un rezultat excelent mai târziu pe drum.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

TROLLFACE in AMERICA!